Blendtec EZ 600 komercijalni blender

Blendtec

Želite da uvedete ponudu napitaka iz blendera u svom lokalu? Blendtec EZ600 blender je odličan izbor za početak.

Sa ugrađenim karakteristika skupljih modela, EZ 600 Blender omogućava profesionalcima u kafićima i juice barovima odgovarajuću snagu i efikasnost uz prihvatljivu cenu

Karakteristike:

Boja: Crna

Snaga: 3.0 Ks (1600 W)

Težina: 3.2 kg

Dimenzije: V: 38.1, Š:17.7, D:30.3 cm

Programski ciklusi: Niski, Srednji, velika brzina + Pulse

Profili: Smoothie, kafa, Milkshake

 

111.000 rsd

Opis

Snažni motor od  1560wati  ima 30 pre-programiranih ciklusa obrade – izaberite režim blendanja koji najviše odgovara vašim potrebama i dodajte ga komandnoj tabli.

Blendtec-ova ekskluzivna tehnologija čini blendanje jednostavnim: kada pritisnite dugme odgovarajućeg režima obrade, blender automatski ubrzava i usporava obradu, i zatim se gasi kada je ciklus obrade završen. To znači da osoblje kafića može da usluži goste Ili obavlja druge poslove dok se napitak priprema u blenderu perfektno što vam štedi vreme i troškove za rad.

Nema zbrke sa tajmerima, glomaznih tastera i prekidača. Svaki Blendtec blender dolazi sa ravnim, zaštićenim touchpad komandama. Posuda je dizajnirana tako da smanjuje buku povezanu sa normalnim radom I omogućava kako obradu sa tečnostima, tako I blendanje na suvo. Mnogi drugi blender na tržištu zahtevaju jednu posudu za blendanje tečnosti, a drugu posudu za obradu na suvo – mlevenje.

Blendtecova jedinstvena četvorostrano dizajnirana posuda i specifičan oblik noževa gura mešavinu unutar posude na dole preko noževa,usitnjavajući sastojke maksimalno na najfiniju teksturu moguće. Vi želite da se sastojci blendiraju a ne samo da se vrte u krug u posudi. Blendec-ova arhitektura četvrostrane posude tera sastojke na noževe, zatim gore uz zidove posude a na kraju direktno nazad ponovo na noževe .

Blendtec-ov motor industijskog ranga i patentirane karakteristike posude eliminišu potrebu za štapom za potiskivanje namirnica na noževe. Široka baza za brzo uklanjanje hrane i ergonomska ručka  na posudi čine pripremu napitaka brzom i jednostavnom.

Jednostavno za korišćenje – upravljanje jednim dodirom i kompaktna veličina blendera, u kombinaciji sa izdržljivošću i funkcionalnošću četvorostrane posude, čine EZ 600 model blendera  najboljim odnosom cene i performansi za početak svakog biznisa sa manjim obimom potražnje.

Karakteristike:

Boja: Crna

Snaga: 3.0 Ks (1600 W)

Težina: 3.2 kg

Dimenzije: V: 38.1, Š:17.7, D:30.3 cm

Programski ciklusi: Niski, Srednji, velika brzina + Pulse

Profili: Smoothie, Kafa, Milkshake

 

 

 

Dodatne informacije

brands

Blendtec

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Blendtec EZ 600 komercijalni blender“
Review now to get coupon!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *